Прес-центр6 листопада 2018, 11:11

Відремонтовану школу у Попасняснькому районі відвідав Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні

У рамках реалізації проету «Покращення доступу до безпечного освітнього середовища для дітей, що проживають на контактній лінії Луганської області», який впроваджується в Попаснянському районі Міжнародною організацією Дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Уряду Японії, у Троїцькій філії опорного навчального закладу Попаснянської загальноосвітньої школи № 1 відбувся ремонт другого поверху закладу та гігієнічних кімнат.

Оглянули проведені роботи Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі Сумі та представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Гостям презентували оновлений другий поверх, відремонтовані вбиральні, а потім ознайомили з іншими нагальними потребами закладу, головною з яких на сьогодні є зруйнована під час бойових дій спортивна зала.

Також делегація з Японії разом із керівництвом району відвідала інтерактивний урок в рамках реалізації Всеукраїнського проекту «Нова українська школа», який проводився для учнів 1-4 класів.

Нагадаємо, що нещодавно за підтримки Уряду Японії в рамках цього ж проекту повністю переоснащена та модернізована районна бібліотечна система.