Прес-центр22 червня 2018, 15:06

Відсьогодні учасники ЗНО зможуть отримати додаток до атестату – відомі результати з усіх предметів

Результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, географії, фізики та хімії вчора з’явилися на інформаційних сторінках учасників.

Вони можуть ознайомитися з результатами тестування, картками результатів і скан-копіями своїх бланків відповідей.

Таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100−200 балів і таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень за шкалою 1-12 балів опубліковано на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Предмети ЗНО».

Інформаційну картку зі своєї інформаційної сторінки учасники зможуть роздрукувати починаючи відсьогодні, 22 червня. Цей документ, у якому вказано результати ЗНО з усіх предметів, є додатком до сертифіката ЗНО і подається до приймальних комісій під час вступу. Нагадуємо, що поштою інформаційна картка не надсилатиметься.

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату тестування учасник ЗНО може подати апеляційну заяву в письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти.

Апеляційні заяви щодо результатів ЗНОможна подавати протягом п’яти календарних днів із моменту офіційного оголошення результатів ЗНО з певного навчального предмета, ураховуючи день оголошення.

Нагадаємо, що додаткова сесія ЗНО відбудеться з 2 по 11 липня.

За матеріалами

Українського центру оцінювання якості освіти