Прес-центр3 червня 2019, 16:06

Відтепер у ЦНАПі Сєвєродонецька можна оформити паспортні документи

Наприкінці травня поточного року центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) Сєвєродонецької міської ради запровадив послугу з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки та документа, що дає право громадянину України на виїзд за кордон.

Сєвєродонецькою міською радою придбано відповідне спеціалізоване обладнання для ЦНАПу за рахунок місцевого бюджету та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України.

Фінансову допомогу з облаштування приміщення, здійснення ремонтних робіт, придбання меблів, встановлення системи відеоспостереження, освітлення та навігації у ЦНАПі надали міжнародні партнери (USAID у рамках реалізації проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) та компанія GIZ за підтримки Уряду Німеччини у рамках проекту «Реформа управління на сході України ІІ»).

Відтепер мешканці Сєвєродонецька та інших населених пунктів України можуть оформити паспортні документи у ЦНАПі, який розташований за адресою: м. Сєвєродонецьк, бульвар Дружби Народів, 32-а. 

Консультації можна отримати за телефоном: (06452)44337.

Нагадаємо, що на Луганщині діє 20 ЦНАПів, 9 з них надають послуги з оформлення та видачі паспортних документів.