Прес-центр20 грудня 2021, 16:12

Вихованці Сєвєродонецької обласної загальноосвітньої школи-інтернату дивитимуться новорічні програми по телевізору від Святого Миколая

Сьогодні голова обласної державної адміністрації – керівник обласної  військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай завітав до Луганського обласного будинку дитини №2 та Сєвєродонецької обласної загальноосвітньої школи-інтернату, щоб привітати дітлахів з Днем Святого Миколая та прийдешніми новорічними святами.

Спочатку зі своєю заступницею Катериною Безгинською, очільник області прибув у дім маляти. Там на нього чекали маленькі янголятка, гномики і звірятка. Сергій Гайдай подарував їм солодкі подарунки та іграшки.

Наступними на гостя чекали діти з обласної школи-інтернату. Вони зустріли його казково-новорічною виставою.

«Дякую вам за цю чудову виставу, за хороший настрій та ваші посмішки, – звернувся до дітей Сергій Гайдай. – Приємно було спостерігати за вами та згадувати своє дитинство, в якому я теж приймав участь у новорічних програмах. Вітаю вас зі святом і бажаю нам, дорослим, щоб ми якомога частіше бачили на ваших обличчях такі неймовірні посмішки. Заради цього ми живемо».

Очільник області вручив дітям солодкі подарунки та телевізор, який передав директору закладу освіти Олені Легостаєвої.