Прес-центр25 cічня 2019, 16:01

Викладачі-переселенці Луганського національного університету отримали квартири у будинку, придбаному за обласні кошти

Урочиста подія відбулася сьогодні, 25 січня, у Кремінній. Чотириповерховий будинок для викладачів та співробітників ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» придбано за підтримки обласного бюджету. У будівлі зроблено сучасний ремонт.

У відкритті взяли участь заступники голови облдержадміністрації Юрій Клименко та Ольга Лішик, голова Наглядової ради університету, народний депутат України Віталій Курило, представники місцевої влади, керівний склад, викладачі вишу, зокрема, навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту та навчально-наукового інституту фізики, математики та інформаційних технологій.

«Це результат спільної роботи депутатського корпусу Верховної Ради України, Луганської облдержадміністрації та університету. До нас було звернення щодо сприяння у придбанні цього будинку, для чого з обласного бюджету виділено 20 мільйонів. Це дійсно приклад взаємодії органів влади усіх рівнів. Вітаю викладачів вишу!» - наголосив Юрій Клименко.

Тож, сім’ї співробітників навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту, які переїхали з тимчасово окупованої території, відсьогодні мають житло з комфортними умовами.