Прес-центр25 вересня 2022, 09:09

#Вірю_в_ЗСУ і проти псевдореферендуму – луганчани масово не підтримують свавілля окупантів

Переселенці з Луганської області виходять на вулиці та площі українських міст, які стали прихистком для їхніх сімей, і висловлюють невдоволення тому, що відбувається на окупованих територіях.

Як повідомляють у соціальних мережах, акції на підтримку української Луганщини днями вже відбулися в Дніпрі, Рівному та Бердичеві. До них долучилися, зокрема, мешканці Лисичанська, Луганська, Кремінної, Сєвєродонецька, Рубіжного, Довжанська тощо.

Люди зазначають, що через російську агресію більше 320 тисяч жителів області евакуювалися в безпечні регіони країни. Вони хочуть повернутися в свої домівки – українські домівки.

Луганчани проти свавілля, організованого окупантами. Останні заявляють про явку у майже 46 % за перші два дні. Із якої чисельності населення ці відсотки, якщо тільки з Сєвєродонецька виїхало приблизно 100 тисяч людей – тобто 90 % жителів? Якщо із тих 10 тисяч, що лишилися, то як можуть 4,5 тисячі зрадників приймати «доленосні рішення» за інші 100 тисяч? Скільки голосів віддали попасняни – якщо із понад 20 тисяч в залишках міста зараз мешкають декілька сотень? Хто з них – більшість?

Цими днями наші переселенці висловлюють своє негативне ставлення до цього неволевиявлення, яке триває на захоплених територіях Луганщини під дулом автомату. Луганчани вірять в перемогу ЗСУ над окупантами та чекають на повернення до власних домівок у звільнених українських містах.

Більш детально: https://t.me/severodonetsk1934/19270

https://t.me/das190/3891

https://www.facebook.com/1190138204336573/posts/pfbid02ZDH1jpnkpHAovxV8P...