Прес-центр23 серпня 2019, 15:08

Віталій Комарницький привітав шахтарів Луганщини з професійним святом

Урочистості до Дня шахтаря відбулися в приміщенні Лисичанського державного гірничо-індустріального коледжу. У заході взяв участь голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький.

«Ви – люди, чиїми руками твориться енергетична незалежність держави. А це питання є особливо актуальним у нашій області. Перебуваючи на енергетичному острові, ми розуміємо важливість вугільної галузі, – наголосив Віталій Комарницький, вітаючи шахтарів. – Шахтарська праця – одна з найнебезпечніших. Вірю, що кращі часи попереду – країну та рідну область повинні розвивати та відбудувати ми та наші діти».

Він зауважив, що шахтарська праця вважається еталоном особливої відповідальності, а також висловив подяку за збереження традицій та відродження вугільної галузі.

Очільник Луганщини за високі професійні досягнення, особистий внесок в розвиток вугільної галузі регіону, зразкове виконання службових обов’язків почесною відзнакою «За розвиток регіону» нагородив начальника відокремленого підрозділу «Спеціалізоване управління» ДП «Первомайськвугілля» Олексія Шабрацького. Почесну грамоту обласної держадміністрації отримав електромеханік відокремленого підрозділу «Шахтобудівельне управління» акціонерного товариства «Лисичанськвугілля» Володимир Садовий. Багатьох присутніх відзначено листом подяки облдержадміністрації.

«Бажаю, щоб професія шахтаря завжди викликала гордість і повагу в країні», – підсумував голова облдержадміністрації.