Прес-центр18 липня 2019, 16:07

Віталій Комарницький проінспектував роботу КПВВ «Станиця Луганська»

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький у рамках робочої поїздки відвідав Станицю Луганську.

Очільник області ознайомився з роботою контрольно-пропускного пункту в’їзду-виїзду. Він висловив занепокоєння довгими чергами на КПВВ. Відтак, шляхи оптимізації роботи служб, що займаються безпосередньо пропуском громадян через лінію розмежування, потребують детального вивчення.

«За доручення Президента було запущено соціальний автобус, щоб людям було легше долати ці 820 метрів, – зауважив Віталій Комарницький. – Намір один – працювати на людей і для людей. Я обіцяю, що ми переломимо ситуацію».

Окремо голова облдержадміністрації зупинився на питанні відновленні зруйнованого моста. За його словами, вже найближчим часом будуть розроблені технічні умови – це перший крок для початку ремонту споруди. «Абсолютно не нормально, що люди переміщуються якимось помостом, тим паче, що попереду зима. Тож сподіваюся на конструктив і плідну роботу всіх причетних», – додав Віталій Комарницький.

Також очільник області поспілкувався з громадськими активістами Станиці Луганської та громадянами, які перетинали лінію розмежування.