Прес-центр11 вересня 2019, 17:09

Віталій Комарницький провів особистий прийом громадян

Сьогодні, 11 вересня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький провів особистий прийом громадян.

Загалом люди зверталися до очільника області із земельними, соціальними питаннями, а також проблемами підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій та представників малого бізнесу тощо.

Ініціативна група з Попаснянського району звернулася до голови облдержадміністрації з проханням вплинути на перегляд кордонів лісомисливського господарства. Очільник області дав доручення юристам ОДА надати допомогу лісникам Попаснянщини.

Наступними на особистий прийом завітала делегація з Рубіжного, яка поскаржилась на нечіткий юридичний статус землі та приватної власності на території міського ринку. Через це, за словами власників торгівельних місць, вони зазнають утиску з боку осіб, які є одними з нелегальних власників ринку. Віталій Комарницький дав доручення підготувати матеріали до Головного управління Нацполіції Луганщини та додати свідчення позивачів.

Мати-одиначка, яка виховує шістьох дітей та є переселенкою з Голубівки (Кіровська) звернулася з вирішення житлового питання. Річ в тім, що вона разом з дітьми проживає у Кремінній, де і вимушена шукати житло. Віталій Комарницький зателефонував до очільника міста Кремінна і доручив подбати про вирішення цього болючого питання.

Представники громадської організації «Асоціація ветеранів війни, учасників бойових дій та волонтерів АТО Луганської області» запропонували голові облдержадміністрації провести координаційну нараду з учасниками АТО/ООС з найбільш актуальних питань. Віталій Комарницький зауважив, що така слушна ідея потребує додаткового розгляду.