Прес-центр1 червня 2017, 16:06

Виявлено підпільне виробництво алкогольних напоїв у Біловодському районі

Співробітники податкової міліції Луганської області разом з процесуальним керівником прокуратури Луганської області в межах операції «Акциз - 2017» та в ході проведення заходів у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 204 КК України на підставі ухвали слідчого судді провели обшук приватної території, приміщень та будівель, розташованих в одному з населених пунктів Біловодського району Луганської області. Під час перевірки встановлено факт діяльності підпільного виробництва з виготовлення алкогольних напоїв з сумнівної сировини – спирту невідомої якості та походження, інформує Головне управління ДФС у Луганській області.

За результатами проведених заходів виявлено та вилучено з незаконного обігу 520 літрів спирту, 145 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв орієнтовною вартістю майже 15 тис. грн та обладнання для виготовлення фальсифікату. Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на 98 тис. грн.  

На даний час проводяться заходи з виявлення каналів постачання спирту та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, а також встановлюється повне коло осіб, причетних до даної протиправної діяльності.