Прес-центр9 липня 2018, 14:07

Визначені переможці конкурсу освітнього обміну між Луганською та Львівською областями

Так, 11 закладів освіти з восьми районів області та м.Сєвєродонецька візьмуть участь в освітніх обмінах між Луганською та Львівською областями.

Освітяни зі Сходу та Заходу нашої держави реалізують спільні проекти в рамках ініційованого головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом проекту «Змінимо країну разом!».

Освітянські ініціативи здебільшого спрямовані на формування спільної системи цінностей та взаємної довіри між дітьми та молоддю. Тож тема проекту Нещеретівської загальноосвітньої школи Білокуракинського району «Маленька людина-важлива справа-могутня Україна», як найкраще відбиває їх сутність. Проекти, які будуть підтримані за рахунок коштів обласного бюджету, затверджені розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 09.07.2018 №521 «Про затвердження переліку переможців конкурсу з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями» (з повним текстом розпорядження можна ознайомитись за посиланням).