Прес-центр9 квітня 2020, 11:04

Визначений 21 переможець другого етапу конкурсу проєктів культурного обміну між Луганською та Львівською областями

Управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації 8 квітня провело друге засідання конкурсної комісії з визначення проєктів культурного обміну між Луганською та Львівською областями.

Нагадаємо, що розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 12 лютого 2020 року оголошено конкурсу з визначення цих проєктів, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету.

Так, з 2 до 21 березня від комунальних закладів культури та освіти сфери культури було подано 24 проєкти на загальну суму 822, 335 тис. гривень. Переможцями визначено 21.

До п’ятірки лідерів увійшли:

1. Обласний комунальний заклад «Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва» – проєкт «Ритми нашої країни».

2. Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр – проєкт «Театр єднає серця».

3. Луганська обласна універсальна наукова бібліотека – проєкт «4L(Lviv-Lugansk-Library-Love): «Брейнпарк» - медіашкола для бібліотекарів».

4. Міська комунальна установа «Палац культури» Рубіжанської міської ради Луганської області – проєкт «Співочі традиції Слобожанщини».

5. Луганський обласний краєзнавчий музей – проєкт «Концептуальні засади та художнє рішення сучасної художньої музейної експозиції (обмін досвідом)».