Прес-центр16 листопада 2017, 16:11

Визначено 13 юридичних осіб у сфері управління облдержадміністрації та у відповідних райдержадміністрацій

Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян у режимі скайп-зв’язку з керівниками райдержадміністрацій провів засідання комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб в Єдиному реєстрі об’єктів державної власності в області.

Під час заходу прийнято рішення про визнання однієї юридичної особи у сфері управління облдержадміністрації та 12 юридичних осіб у сфері управління відповідних райдержадміністрацій.

Новоайдарський територіальний центр соціального обслуговування не визнано у сфері управління Новоайдарської райдержадміністрації.

Важливим напрямом діяльності облдержадміністрації є упорядкування юридичних осіб, що доводяться Фондом державного майна України. В цілому по області підлягають упорядкуванню 205 таких юридичних осіб.

Основою для упорядкування доведеного переліку юридичних осіб є «дорожня карта», яку було затверджено Комісією у вересні поточного року.

На засіданні було наголошено на необхідності прискорення підготовки райдержадміністраціями установчих та реєстраційних документів відповідних юридичних доведених Фондом державного майна України.