Прес-центр28 жовтня 2020, 16:10

Волинь надіслала гуманітарну допомогу постраждалим від нещодавніх пожеж на Луганщині

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь у передачі гуманітарного вантажу від небайдужих волинян постраждалим від лісових пожеж в області. Супроводжував вантаж на Луганщину наш земляк – перший заступник голови Волинської ОДА Сергій Мовенко.

У вітальному слові очільник Луганської області сердечно подякував за ту допомогу, яку надають постраждалим по всій Україні: «У час, коли Луганщина була окута полум’ям – рятувальники ДСНС з різних куточків країни приїхали за покликом обов’язку. Їх зусиллями, полум’я вже давно погашено, проте ми продовжуємо отримувати допомогу від людей, які не можуть оминути людське горе. Щиросердно дякую жителям Волинської області за підтримку жителів нашої області».

Гуманітарний вантаж, який передали волиняни, складається не тільки з речей першої необхідності та одягу, а й таких необхідних зараз будматеріалів. Одразу ж їх було доправлено туди, де це вкрай необхідно – до Сиротиного.