Прес-центр5 жовтня 2016, 12:10

Володимир Гройсман: Сьогодні в Україні ніхто ні в кого за несплату житлово-комунальних послуг не забирає квартири

Заяви деяких народних депутатів про те, що в українців забирають помешкання за несплату житлово-комунальних послуг, не відповідає дійсності. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання Уряду у середу.

«Сьогодні в Україні ніхто ні в кого за несплату житлово-комунальних послуг не забирає квартири. А якщо, не дай Бог, хтось дозволить собі простягнути свої брудні руки до українських громадян, які живуть у своїх помешканнях, використовуючи борги за житлово-комунальні послуги, ми по цим брудним рукам як Уряд України дамо і захистимо кожну українську родину», ‑ заявив Володимир Гройсман.

Голова Уряду зазначив, що на засіданні Парламенту два народні депутати України зі «споріднених» політичних сил ‑ Опозиційний блок та Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» ‑ заявили про те, що в українців за несплату коштів за житлово-комунальні послуги забирають квартири. «Хочу сказати, шановні колеги, русизмом: "Типун вам на язик!» ‑ зазначив Володимир Гройсман.

«Це чергова брехня з трибуни Верховної Ради України, яка не має під собою жодних підстав», ‑ підкреслив Прем’єр-міністр, говорячи про заяви вищезгаданих народних депутатів.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249374972&cat_id...