Прес-центр1 вересня 2016, 10:09

Володимир Гройсман закликав правоохоронні органи проаналізувати будівництво доріг у кожній області щодо можливого розкрадання коштів

Володимир Гройсман закликав правоохоронні органи проаналізувати будівництво доріг у кожній області щодо можливого розкрадання коштів

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав правоохоронні органи проаналізувати ситуацію щодо будівництва доріг у кожній області країни щодо можливого розкрадання коштів.

«У мене зараз прохання до усіх правоохоронних органів. Я підпишу обов'язково, я сам особисто підпишу ці звернення, щоб по кожній області попрацювали: взяли область - і чітко її відпрацювали», - заявив Володимир Гройсман під час засідання Уряду у середу.

Прем'єр-міністр переконаний, що тих, «хто займається відкатами на дорогах» треба саджати до в’язниці на довічний строк ув’язнення та без можливості внесення застави.

«Ми використовуємо ресурс - він має бути інвестований у дорогу як інфраструктуру і економіку як робочі місця», - підкреслив Володимир Гройсман.

Голова Уряду підкреслив, що при будівництві доріг мають співпадати два параметри - якість і ефективне використання коштів.

Прем'єр-міністр нагадав, що доручив Державній фіскальній службі України та Державній аудиторській службі провести перевірки ефективності використання коштів, виділених на ремонт доріг в Україні. Результати перевірки будуть 15 вересня.

«Те, що зловживання на дорогах є, ми усі розуміємо, але нам потрібно чітко привести до відповідальності тих, хто намагається у цьому питанні зловживати. Чесно робити дороги - можливо. Треба просто жорстко дати по рукам тим, хто робить по-іншому», - наголосив він.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249274690&cat_id...