Прес-центр12 вересня 2016, 18:09

Володимир Гуц проінспектував роботу Луганської ТЕС

Заступник голови облдержадміністрації Володимир Гуц разом з виконуючим обов’язки директора Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА Сергієм Шелестом відвідали Луганську ТЕС, розташовану у місті Щастя.

У рамках робочої зустрічі з керівництвом підприємства були обговорені проблемні питання та перспективи розвитку та перевірено ступінь готовності ТЕС до опалювального сезону.

Володимир Гуц дав позитивну оцінку роботі станції. Разом з тим, він акцентував увагу присутніх на необхідності завершення всіх ремонтних робіт до початку опалювального періоду та забезпечення стабільного функціонування тепломереж.

Він зауважив, що голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз дав завдання без проблем почати опалювальний сезон 2016-2017 років і провести його без «форс-мажорних» ситуацій.

«Треба віддати належне керівництву ТЕС. Незважаючи на те, що працювати доводиться поблизу з зоною розмежування і військовими діями, система працює стабільно, без збоїв. Організовано запаси палива на складах» – відзначив Володимир Гуц.

Довідково:

Після початку військової агресії проти нашої країни Луганська ТЕС опинилася в зоні бойових дій. Її територія була обстріляна російсько-терористичними угрупуваннями. Через влучання снаряду у трансформатор виникла пожежа та  він був повністю зруйнований. На сьогоднішній день робота ТЕС відновлена, поточні питання вирішуються в робочому порядку. Всі роботи проводяться вчасно і з дотриманням всіх норм теплопостачання.