Прес-центр20 листопада 2019, 20:11

Володимир Зеленський та Сергій Гайдай зустрілися з переселенцями та школярами

Перебуваючи у Станиці Луганській, Президент України Володимир Зеленський та голова облдержадміністрації Сергій Гайдай зустрілися з внутрішньо переміщеними особами, які втратили житло та майно через бойові дії, а наразі проживають у Золотому Попаснянського району.

Вони звернулися до Глави держави та очільника Луганщини за допомогою в отриманні нового житла.

«Ми вже знайшли необхідні площі, але там ще потрібно зробити якісний ремонт. Вже невдовзі ці приміщення можна буде оглянути», - акцентував Сергій Гайдай.

Розмова відбулася у Станично-Луганській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1.

По її завершенні Глава держави оглянув навчальні класи закладу та завітав на змагання в спортивній залі школи, де вручив капітанам футбольних команд сітки з м’ячами.

Юних спортсменів також привітали бронзова призерка Олімпійських Ігор 2012 року з легкої атлетики в потрійному стрибку, голова Комісії атлетів Національного олімпійського комітету Ольга Саладуха та бронзовий призер Олімпійських Ігор 2008 року зі стрибків у воду, член Комісії атлетів НОК України Ілля Кваша.

У свою чергу, діти підготували гостям показові виступи зі спортивної гімнастики й ушу та подарували Володимиру Зеленському прапор України.