Прес-центр7 травня 2023, 08:05

Ворог не полишає спроб прорватися у Білогорівку, для прискорення примусової паспортизації в Луганську набирають волонтерів, окупанти облаштували на Луганщині ще один шпиталь

Минулої доби росіянами обстріляні Стельмахівка, Макіївка, Невське та Білогорівка.

Знову противник намагався знайти слабкі місця у нашій обороні поблизу Білогорівки, – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

«Ворог не зменшує обсяг застосування артилерії, штурмової та армійської авіації. Однак українські військові вже багато місяців не дають прорватися росіянам на цій ділянці. Більш того, регулярно нищать техніку і польові склади противника, як от нещодавно», – каже Артем Лисогор.

Для надання медичної допомоги своїм пораненим, окупанти продовжують використовувати інфраструктуру окупованих населених пунктів.

Так, в одному із сіл Старобільського району загарбники облаштували польовий шпиталь, де зараз на лікуванні перебуває до 70 військових рф.

Тим часом, у Луганську доручено прискорити примусову паспортизацію, особливо літніх людей.

Темпи прийому заяв в місті дуже низькі. Для активізації процесу окупаційна влада залучатиме волонтерів та громадських активістів. На безоплатній основі – за ідею.