Прес-центр12 липня 2018, 17:07

Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізовано-етнічного одягу та аксесуарів – етнофешншоу «Аристократична Україна» запрошує

28 липня 2018 року з 12:00 до 16:00 на території історико-культурного комплексу «Замок-музей «Радомисль» відбудеться Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізовано-етнічного одягу та аксесуарів – етнофешншоу «Аристократична Україна».

Мета заходу – відродження національних традицій України, розвиток культурної й народної дипломатії між етносами, національними меншинам, що вважають своєю Батьківщиною Україну та представниками народів, які проживають на території України .

Фестиваль «Аристократична Україна» відбудеться вже втретє і сприятиме пізнанню етнографічної та культурної спадщини, досягнень регіонів України, популяризації етнічного одягу у молодіжному середовищі та серед громадян інших країнах світу.

Український стилізований одяг у цей день продемонструють не професійні моделі, а дружини загиблих захисників-героїв АТО та операції Об’єднаних сил.

Народні умільці зі всієї України мають можливість взяти участь у Фестивалі та представити на ньому етнографічну культуру свого краю.

Під час фестивалю відбуватиметься також і ярмарок-продаж робіт українських дизайнерів та народних майстринь.

Історико-культурний комплекс «Замок-музей «Радомисль» розташований за адресою: вул. Плетенецька, 15, м. Радомишль, Житомирська область.