Прес-центр23 липня 2020, 14:07

Western NIS Enterprise Fund запроваджує новий проєкт з кредитування соціальних підприємств зі сходу України

Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) оголосив прийом заявок на кредитування під низькі відсотки для соціальних підприємств зі сходу України. Це новий проєкт WNISEF «Доступні кредити для соціальних підприємств Східної України», який має розмір 100,0 тис. доларів США. Він запроваджується через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках його проєкту «Економічна підтримка Східної України» згідно контракту з WNISEF.  

Прийом заявок триватиме з 22 липня по 31 серпня 2020 року. Форма заявки  за посиланням: https://wnisef.org/uk/impact-investing/, надсилати на електронну адресу vnazaruk@wnisef.org

До розгляду братимуться заявки від соціальних (прибуткових) підприємств з Донецької та Луганської областей, термін діяльності яких більше ніж 12 місяців.

Кредит для одного підприємства складатиме від 10,0 до 40,0 тис. доларів США у гривневому еквіваленті. Відсоткова ставка – 5 % річних, що є найнижчою ставкою для підприємців в Україні. Кредити видаватимуться терміном від 6 до 36 місяців.

Більш детальну інформацію можна дізнатися у керівника Програми соціального інвестування WNISEF – Василя Назарчука за електронною адресою vnazaruk@wnisef.org та телефоном +380(44) 490-55-80.