Прес-центр20 грудня 2021, 17:12

Якщо у вас виникає питання, де необхідне моє втручання, негайно звертайтеся, - Сергій Гайдай на зустрічі з обласною радою у справах ветеранів

Сьогодні у засіданні консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при облдержадміністрації взяв участь очільник Луганщини Сергій Гайдай.

Він, зокрема, запропонував розглянути проблеми, які виникають в питаннях, що перебувають на особистому контролі голови облдержадміністрації або потребують першочергового вирішення.

«Якщо у вас виникає питання, де необхідне моє втручання, негайно звертайтеся. При його вирішенні вам обов’язково слід скласти дорожню карту, а якщо є проблематика, я допоможу в розв’язанні ситуації», - звернувся Сергій Гайдай до членів цієї консультативної ради.

Це стосується і питань навколо кладовища поблизу Старобільська, де поховані тимчасово невстановлені захисники України, а земля перебувала на балансі лісгоспу. Як тільки її буде передано територіальній громаді, збереться сесія, на якій це питання буде вирішено. Необхідні доручення вже надані.

Також учасники заходу розглянули найбільш ймовірні дати відкриття «Алеї слави» в Сєвєродонецьку, діяльність та кадрову складову ветеранських хабів, що діятимуть в Сєвєродонецьку та Лисичанську, питання соціальної підтримки та надання медичної допомоги ветеранам, механізми залучення міжнародних коштів тощо.