Прес-центр2 липня 2019, 13:07

Юні художники Луганщини побували у Львові

16 учнів художніх шкіл та художніх відділень шкіл мистецтв Кремінної та Сватового у супроводі викладачів здійснили подорож до Західної України. Вони побували у Львові.

Під час подорожі діти відвідали безліч цікавих місць Львівщини: Крехівський монастир, Жовківський замок, Музей народної архітектури та побуту, Національний академічний театр опери та балету, ознайомилися з найвідомішими храмами Львову. Подивилися виставу у Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької.

Для них була організована прогулянка по Олеському, Золочівському та Підгорецькому замках, Будинку вчених, Високому замку.

Побували на екскурсіях у Львівському державному коледжі декоративного і ужиткового мистецтва імені І. Труша, ПАТ «Галичфарм», Львівській майстерні шоколаду.

Зустрілися з представниками місцевого осередку громадської організації «Пласт» та прийняли участь у цікавому квесті.

Свої враження від Львова діти відобразять у художніх роботах.

Подорож організована Всеукраїнською громадською молодіжною організацією «Молодіжний Рух «Здорова Україна», Львівським територіальним відділенням всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України», а також за сприяння керівників приватних структур Львівської області і благодійників.