Прес-центр7 грудня 2016, 10:12

Юні луганчани з особливими потребами долучились до акції «Дитинство без меж!»

Днями у столиці України, на базі Позашкільного навчального закладу «Зміна», відбувся захід для дітей з особливими потребами. Там вони долучились до флешмобу за участю вихованців ПНЗ «Зміна» та творчих виступів вихованців та гостей акції.

 

У цей день учасники свої сили у майстер-класі з вокальної майстерності заслуженої артистки України Тетяни Піскарьової, спробували себе у ролі акторів та отримали поради з театральної майстерності від заслуженої артистки України Інни Мірошниченко, а також спробували свої сили в лозоплетінні, паперопластиці, образотворчому мистецтві, вчилися плести ляльку-мотанку, робили прикраси зі стрічок, іграшки, аквагрим та багато іншого.

Як розповіла директор Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями Тетяна Баранцова, акція пройшла дуже весело та жваво. Кожна дитина мала можливість спробувати себе у нових ролях та відкрити нові таланти. У цей день жоден учасник не лишився уваги та бурхливих овацій.

Завершенням заходу став аукціон в соціальних мережах особливих речей спільно виготовлених запрошеними дітьми з особливими потребами та вихованцями закладу. Отримані кошти спрямовуються на здійснення мрій юних луганчан.