Прес-центр24 березня 2017, 11:03

Юрій Гарбуз: Допоможемо жителям Харківщини

У зв’язку із ситуацією, що склалася внаслідок вибухів боєприпасів на території військового складу в місті Балаклія Харківської області, коли місцеві жителі вимушені покинути свої домівки через загрозу життю, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз закликає усіх небайдужих надати підтримку  сусідньому регіону.

«Нам, луганчанам, як нікому зрозуміла біль харків’ян. Бо майже півтори року тому наше Сватове опинилося в подібній ситуації. Тоді нам на допомогу прийшла вся Україна. Звертаюся до бізнес-кіл, підприємців, волонтерських та громадських організацій з проханням допомогти жителям Харківщини в складні часи, насамперед, у будівельних матеріалах. У першу чергу потрібно скло, шифер, деревина, плівка та інше, що використовується для відновлення осель. Упевнений, що наші земляки і цього разу продемонструють свої найкращі риси: чуйність, милосердя та  щирість души», – наголосив Юрій Гарбуз.

Координатор з надання допомоги:

заступник начальника – начальник відділу планування та координації дій у надзвичайних ситуацій управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Кульшай Юрій Володимирович, тел.: 095-651-21-05.

Контактна особа:

головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Гриньова Олена Миколаївна, тел.: 095-528-87-03.