Прес-центр10 листопада 2017, 14:11

Юрій Гарбуз: Наведення порядку на єдиному в області пункті пропуску в Станиці Луганській – наш спільний обов’язок, адже це обличчя української влади

Це питання було головним на черговій розширеній робочій нараді з керівниками правоохоронних органів, ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держприкордонслужби, Укртрансбезпеки, Державної фіскальної служби, військової прокуратури, Пенсійного фонду України у Луганській області, яка відбулася сьогодні, 10 листопада.

«Наведення порядку на єдиному в області пункті пропуску в Станиці Луганській – наш спільний обов’язок, адже це обличчя української влади», – наголосив під час заходу голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Тож, найближчим часом на КПВВ будуть створені додаткові робочі місця для прикордонників і податківців, що підвищить пропускну спроможність пункту та мінімізує черги.

Патрульна поліція спільно з Укртрансбезпекою, дорожньою службою та відповідним Департаментом облдержадміністрації вже працюють над розвантаженням автобусної станції та схемою руху автотранспорту.

Головне завдання, яке поставив очільник Луганщини перед службами, відповідальними за пасажирські перевезення, – це гарантія безпеки громадян.

Також вирішено, що співробітники Головного управління Національної поліції у Луганській області збільшать кількість нарядів на блок-постах, щоб посилити контроль та зменшити черги.

На виконання поставлених завдань Юрій Гарбуз дав місяць.

«У першій декаді грудня на наступному засіданні будемо підбивати підсумки», – підкреслив він.