Прес-центр27 серпня 2016, 15:08

Юрій Гарбуз об’їхав військові частини та позиції ЗСУ на території Луганської області

На виконання домовленостей, досягнутих у Мінську 26 серпня 2016 року, щодо необхідності повного безстрокового припинення вогню на Донбасі з 1 вересня голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз сьогодні об’їхав військові частини та позиції ЗСУ на території Луганської області.

Питання, пов’язані з дотриманням режиму тиші з 1 вересня 2016 року, керівник області обговорив з військовими 93-ї окремої гвардійської харківської механізованої бригади.

Юрій Гарбуз також відвідав підрозділи Нацгвардії, які знаходяться на території Луганської області. Він привітав військовослужбовців з Днем Незалежності України та вручив відзнаки «За розвиток регіону» і почесні грамоти за високі показники несення служби та забезпечення захисту Конституційного ладу та територіальної цілісності України.

«Сьогодні ви захищаєте Незалежність України, – звернувся Юрій Гарбуз до військовослужбовців Нацгвардії. – Ваш подвиг має історичне значення для нашої держави». Керівник області згадав полеглих у боях за Україну та наголосив, що заради їх світлої пам’яті ми повинні відбудувати країну.