Прес-центр13 вересня 2016, 14:09

Юрій Гарбуз оголосив політичну дієту на Луганщині

Про це голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз заявив під час розширеної апаратної наради за участю Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадима Черниша.

«Ми вже наїлися політики сповна. Сьогодні треба відкласти політичні амбіції і почати ефективно працювати на благо людей. Тому я оголошую політичну дієту на Луганщині», – зазначив очільник області.

Під час обговорення питань стану підготовки об’єктів житлово-комунального та дорожнього господарств Луганської області до опалювального сезону 2016-2017 років та використання коштів, передбачених бюджетними програмами на поточний рік, було виявлено ряд проблем.

В умовах, коли на рахунках міських рад Сєвєродонецька та Лисичанська лежать невикористані багатомільйонні кошти, фінансування інфраструктурних об’єктів, ЖКГ здійснюється в неналежному обсязі.

«Депутати місцевих керуються політичними інтересами, а не інтересами містян, – наголосив Юрій Гарбуз. – Цю ситуацію треба міняти: менше політики, більше реальних справ. Це моя чітка позиція як губернатора».