Прес-центр5 квітня 2017, 14:04

Юрій Гарбуз: Патріотизм – це любов до матері, родини й Батьківщини

Сьогодні, 5 квітня, у Сєвєродонецьку від збірного пункту Луганського обласного військового комісаріату відбулась урочиста відправка близько сотні призовників області до лав Збройних Сил України для проходження військової служби.

Участь у події взяв голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Звертаючись до присутніх, очільник області зауважив, що кожен маленький хлопчик, у дорослому віці повинен стати справжнім воїном і, для сьогоднішніх призовників цей час настав.

«Патріотизм – це любов, – наголосив голова облдержадміністрації. – Любов до матері, родини й Батьківщини. Через місяць ви присягнете на вірність народові України. Луганщина і вся наша країна покладає на вас велику надію, що ви  будите справжніми захисниками своєї рідної землі».

Також у заході взяли участь військовий комісар Луганського обласного військового комісаріату полковник Юрій Полулященко, голова Центру допомоги учасникам АТО при Луганській облдержадміністрації Світлана Шевелева, ветеран АТО Сергій Коваленко, представник спілки солдатських матерів Наталія Лойкова.

У свою чергу, полковник Юрій Полулященко зазначив, що військовослужбовці строкової служби проходитимуть військову службу за межами АТО та не будуть задіяні до виконання бойових завдань.

Молоді хлопці вирушать навчатися до 179-й навчально-тренувального центру війську зв’язків (Полтава) та до 169-й навчального центру «Десна» – навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України (Чернігівська область).

Під час заходу учні Сєвєродонецкого обласного музичного училища ім. С. Прокоф’єва подарували призовникам концертну програму.