Прес-центр20 cічня 2017, 14:01

Юрій Гарбуз передав «патріотичні смаколики» кадетам та дітям «сірої зони»

З нагоди Дня Соборності в облдержадміністрації пройшла акція «Патріотичний смаколик» – очільник Луганщини Юрій Гарбуз передав короваї та печиво курсантам Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» та дітям «сірої зони».

Кондитерські вироби і вітання від керманича області підростаючому поколінню передадуть начальник Кадетського корпусу полковник Валерій Ємбаков та начальник Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва м. Сєвєродонецьк полковник Олег Фурс.

Звертаючись до офіцерів, Юрій Гарбуз зазначив: «Вам випала почесна місія – виховувати молоду зміну. Тема соборності майже через 100 років з Дня злуки УНР та ЗУНР знову набула актуальності. Ви має донести вашим вихованцям значення і символізм Дня Соборності України, щоби не допустити розколу країни у майбутньому».

Курсантам Кадетського корпусу керманич області побажав успіхів у навчанні, здоров’я, добра і Миру та звернувся з напутнім словом: «Ви народилися вже у незалежній Україні і саме ви визначаєте її подальшу долю! У Вас одна Батьківщина – і в минулому, і в сьогоденні, і у майбутньому! Ви –наша гордість і надія!»