Прес-центр6 грудня 2016, 18:12

Юрій Гарбуз привітав бійців на передовій з Днем Збройних Сил України

Сьогодні, 06 грудня 2016 року в День Збройних Сил України, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз разом зі своїм заступником Юрієм Клименком привітали військовослужбовців підрозділів ЗСУ в Луганській області.

Урочисті заходи почалися з покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим у травні 2014 року військовослужбовцям у м. Рубіжному, де проходили перші запеклі бої. «Символічно, що сьогоднішній святковий День ми починаємо біля меморіалу полеглим воїнам, адже саме завдяки їх подвигу ми маємо можливість сьогодні святкувати, будувати, жити і любити», – зазначив Юрій Гарбуз. Це місце, як жодне інше, демонструє єдність нашої країни: пам’ятник встановлено земляками полеглих воїнів з Новоград-Волинського Житомирської області. «На луганській землі знайшли вічний спочинок тисячі хлопців зі всієї України, – наголосив Юрій Гарбуз, – Ми в неоплатному боргу перед ними, рідними і близькими загиблих Героїв».

Очільник області привітав з професійним святом військовослужбовців 24-ої та 93-ої окремих механізованих бригад, які сьогодні захищають країну на передовій. Юрій Гарбуз приїхав не з порожніми руками – привіз прапори України, розписані словами вдячності і щирими побажаннями від дітей Луганщини, зроблені дитячими ручками обереги і подарунки, короваї, торти, солодощі, вареники і сметану. А бійцям 24-ої бригади керівник Луганщини подарував чотирилапого друга – німецьку вівчарку Річарда, якому хлопці пообіцяли дати позивний.

Вітаючи наших захисників, Юрій Гарбуз висловив щирі слова вдячності за службу, вірність присязі і Батьківщині. «Низькій уклін від усіх жителів Луганщини, безмежна вдячність і слава вам, дорогі захисники!, – звернувся до військовослужбовців Юрій Гарбуз. – Нехай Господь береже Вас, Ваших рідних і нашу неньку-Україну!».