Прес-центр19 грудня 2017, 15:12

Юрій Гарбуз привітав дітей Новоайдарського району з Днем Святого Миколая Чудотворця

Сьогодні, 19 грудня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз привітав з цим та прийдешніми новорічно-різдвяними святами дітей та педагогічні колективи навчальних закладів Новоайдарського району.

Так, очільник області завітав до навчально-виховного комплексу «Кримська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

У школі прифронтового населеного пункту сьогодні, як і належить, панує святкова атмосфера.

«У нас є спільна мрія – це мир! – наголосив Юрій Гарбуз, звертаючись до школярів. – А дитячі мрії завжди здійснюються. Особливо у День Святого Миколая Чудотворця. Тут патріотизм виховується не на заняттях з національно-патріотичного виховання, а самим життям – і так кожен день протягом довгих чотирьох років. Глибока вдячність і повага вчителям, які, по суті, несуть тут службу. Дякую дітям за щирі емоції і віру!»

Додали святкового настрою подарунки – телевізор і солодощі.

Діти з Новоайдарської обласної загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів підготували чудовий концерт, святково прикрасили свій навчальний заклад. Тож, подарований гостями музичний центр надійно слугуватиме юним зіркам.

«Приємно бачити затишок і тепло, а головне усміхнені дитячі обличчя», – підкреслив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації.

Слід зазначити, що на ремонт і облаштування цього закладу з обласного бюджету за останні два роки виділено близько 10 млн гривень.