Прес-центр16 серпня 2018, 16:08

Юрій Гарбуз привітав молодого луганського боксера з чемпіонством

Сьогодні, 16 серпня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз привітав 16-річного сєвєродончанина Микиту Хрипко з перемогою на міжнародному боксерському турнірі.

Вітаючи спортсмена очільник області нагородив Микиту Хрипко листом подяки та наголосив:«Успіхи таких юніорів як Микита, а також інших досвідчених спортсменів на рингах та на стадіонах по усьому світу прославляють Луганщину та Україну. Бажаю успіхів молодому спортсмену в його нелегкій справі та продовжувати славити свій рідний край».

З початку 2018 року Микита став спортсменом складу Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності у відділенні боксу.

З 7 по 12 серпня у Кропивницькому виступав за Луганську область на чемпіонаті України з боксу серед юніорів. За результатами став чемпіоном у ваговій категорії 80 кг.

Крім цього, брав участь у міжнародних турнірах в Баку (став бронзовим призером змагань) та в Угорщині (виборов чемпіонство у своїй ваговій категорії).

Наразі Микита готується до міжнародного боксерського чемпіонату, який відбудеться в Ірландії.