Прес-центр1 вересня 2016, 14:09

Юрій Гарбуз привітав учнів, педагогів та батьків Кремінної з Днем знань

З початком нового навчального року школярів, батьків та вчителів Опорного навчального закладу «Кремінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» та Кремінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 привітав голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Звертаючись до педагогів, Юрій Гарбуз наголосив, що розвиток освітньої галузі є одним з пріоритетних напрямів його діяльності. «Інвестиції в освіту наших дітей, – зазначив очільник області, – це інвестиції у майбутнє». Він побажав першокласникам успіхів у навчанні, а учням випускних класів – визначитися з професією та примножувати славу рідного краю.

За останній тиждень в області з робочими поїздками побували Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, яка презентувала Концепцію нової української школи, та заступник Міністра Павло Хобзей. «Спільними зусиллями високопосадовців, місцевої влади, адміністрацій шкіл, педагогів, батьків ми створимо нову якість освіти в Україні», – підкреслив Юрій Гарбуз.

Для Опорного навчального закладу «Кремінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» з державного та обласного бюджетів виділені кошти у сумі 2203,92 тис. грн на оснащення сучасною матеріально-технічною базою. Планується придбання шкільного автобуса для підвезення учнів і вчителів.

У Кремінській загальноосвітній школі № 2 за підтримки Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» було виконано ремонтні роботи, відкрито спортивний майданчик, придбано шкільне приладдя, спортивні знаряддя та конструктори LEGO. За кошти обласного бюджету планується ремонт покрівлі закладу.