Прес-центр15 червня 2018, 14:06

Юрій Гарбуз привітав військових медиків

Сьогодні, 15 червня, голова Луганської обласної державної адміністрації-керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз разом з командиром ОТУ «Північ» генерал-майором Володимиром Кравченком привітали військових медиків з прийдешнім професійним святом – Днем медичного працівника.

Не всі лікарі та медсестри 59-го Військового мобільного госпіталю вийшли на урочистий захід - частина з них продовжувала боротися за життя пораненого під Новотошківським військовослужбовця. Його стан після складної операції медикам вдалося стабілізувати. І це, за словами головного анестезіолога Центрального регіону, полковника медичної служби Лідії Хлєбовської, - найкращий подарунок до свята.

«Військові медики – справжні янголи-охоронці наших захисників. Нехай їх усіх береже Господь!» – зазначив Юрій Гарбуз.

Нагадаємо, ввечері 14 червня російсько-терористичні війська впродовж чотирьох з половиною годин обстріляли з гармат, танків та мінометів бойові позиції українських військових біля смт Новотошківського (Попаснянський р-н) та житловий сектор селища.

Під масований обстріл бойовиків потрапили два багатоквартирні будинки. Загинув один військовослужбовець та ще шестеро поранені.