Прес-центр17 жовтня 2016, 15:10

Юрій Гарбуз привітав з ювілеєм колектив Рубіжанського картонно-тарного комбінату

15 жовтня ПАТ «Рубіжанський картонно-тарний комбінат», один з найбільших в Україні виробників транспортного пакування з гофрованого картону, святкував 25-річний ювілей підприємства. З цією знаменною датою та професійним святом – Днем працівників целюлозно-паперової промисловості України – колектив підприємства привітав голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

«Ваше підприємство є ровесником незалежності нашої країни і робить вагомий внесок у підтримку її економічного потенціалу, – відзначив у своєму виступі Юрій Гарбуз. –  Попри надскладні виклики сьогодення Рубіжанський картонно-тарний жодного дня не припиняв роботи, забезпечуючи стабільний дохід та впевненість у завтрашньому 1136 працівникам та їх сім’ям».  Очільник Луганської області висловив окрему вдячність за ефективне управління підприємством та реалізацію важливих соціальних проектів незмінному керівнику Геннадію Мініну.

За час свого існування ПАТ «Рубіжанський картонно-тарний комбінат» утричі збільшив виробничі потужності. При сталій роботі середньомісячні обсяги виробництва становлять 250 млн грн. За 25 років випущено близько 3,5 млрд м2 гофротари і понад 3,5 млн тонн картону і паперу. Широкий асортимент продукції та висока якість, що відповідає суворим міжнародним стандартам, стали запорукою міцних партнерських відносин з компаніями зі світовим іменем. «Рубіжанський картонно-тарний комбінат зумів переорієнтувати свою діяльність з російського ринку на ринки Африки та Азії і цим показав приклад всій Луганщині, що не потрібно опускати руки», – зауважив Юрій Гарбуз.

Події останніх років, пов’язані з воєнними діями у регіоні та їх наслідками, звісно, позначилися на темпах розвитку, але підприємство жодного дня не припинило випуск продукції, виконало свої обов’язки перед клієнтами. І зараз поступово нарощує об’єми виробництва та продажів. У поточному році за результатами 9 місяців продано 160 млн м2 гофротари, що на 14 млн м2,  або на 10% більше, ніж за 9 місяців минулого року. 

ПАТ «Рубіжанський картонно-тарний комбінат» реалізує також важливі соціальні проекти такі, як підтримка Збройних Сил України, Рубіжанської  міської лікарні, музею, шкіл та палаців культури, а також адресна допомога соціально незахищеним громадянам, ветеранам війни і талановитій молоді.