Прес-центр18 серпня 2017, 18:08

Юрій Гарбуз привітав зі 100-річним ювілеєм рубіжанське підприємство ТОВ НВП «Зоря»

Сьогодні, 18 серпня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз завітав до Рубіжного, аби привітати працівників та ветеранів ТОВ НВП «Зоря» із сторіччям існування цього підприємства.

«Маючи віковий досвід, ви здобули світове визнання флагмана хімічної промисловості. Унікальним і стратегічно важливим для нашої країни є асортимент продукції, яку виробляє ТОВ НВП «Зоря», – наголосив у вітальному слові Юрій Гарбуз.

Крім того, очільник області нагородив працівників підприємств урядовими і обласними відзнаками.

Варто зазначити, що на підприємстві працює близько 2000 осіб, а виробничі потужності і допоміжні приміщення розташувалися на території 154,794 га.

Підприємство виробляє та здійснює переробку хімічних речовин: сирого бензолу, слабкої азотної і сірчаної кислот, промислових вибухових речовин, хімічних засобів захисту рослин, полімерів тощо.

Сьогоднішній успіх на вітчизняному і міжнародному ринках збуту були досягнуті шляхом збагачення досвідом, який передається з покоління у покоління та збагачується сучасними знаннями й технологіями.