Прес-центр25 травня 2017, 15:05

Юрій Гарбуз призначив двох позаштатних радників

З метою організації роботи із соціального захисту осіб з інвалідністю та вдосконалення спільної роботи з громадським організаціями, які опікуються питанням соціального захисту громадян цієї категорії, було прийнято рішення про доцільність призначення позаштатних радників голови Луганської обласної державної адміністрації.

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза від 5 травня 2017 року № 195-к призначено позаштатних радників голови, якими стали голова Луганської обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів України Наталія Гордєєва та голова Центру підтримки інвалідів Луганщини Микола Надулічний.

Микола Надулічний – особа з інвалідністю у візку. У поточному році Микола Петрович створив обласну громадську організацію, яка активно співпрацює як з міськими органами влади, так і з іншими громадськими організаціями. Центром проводиться активна діяльність щодо інтеграції та соціалізації осіб з інвалідністю Луганської області.Взаємодія обласної державної адміністрації та громадських організацій – це, в першу чергу, можливість спільного вирішення найголовніших питань соціального захисту осіб з інвалідністю.

Луганська обласна організація інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів України включає в себе 15 організацій, які діють в містах і районах області. Наталя Гордєєва очолює організацію понад 10 років, була неодноразово нагороджена на всеукраїнському та обласному рівнях.