Прес-центр2 cічня 2018, 10:01

Юрій Гарбуз призначив стипендії 63-м провідним спортсменам Луганщини

Розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, з метою підтримки і стимулювання розвитку спорту вищих досягнень на Луганщині, обласна стипендія у І півріччі 2018 року призначена 63-м перспективним та провідним спортсменам.

Їх було обрано відповідною комісією з відбору претендентів.

Так, для 14-ти провідних спортсменів зі складу збірних команд України з олімпійських видів спорту стипендія призначена у розмірі 2720 гривень.

Серед них переможці та призери світових та європейських першостей з легкої та важкої атлетики, зі стрибків у воду, спортивної гімнастики.

1275 гривень – розмір стипендії для 32-х перспективних спортсменів з олімпійських видів спорту, лауреатів чемпіонатів України з боксу, спортивної гімнастики, велосипедного спорту, важкої атлетики, греко-римської боротьби, стрибків у воду, настільного тенісу, легкої атлетики.

П’ять повідних спортсменів зі складу національної збірної з неолімпійських видів спорту – підводне плавання, карате-до, пауерліфтинг, кікбоксінг WPKA – отримуватимуть по 2210 гривень.

Розмір стипендій для чотирьох провідних спортсменів-інвалідів, які вибороли медалі на Дефлімпійських іграх 2017 року, – 2720 гривень.

По 1275 гривень отримуватимуть вісім перспективних спортсменів-інвалідів, які минулоріч відзначилися у всеукраїнських змаганнях з плавання, пауерліфтингу та легкої атлетики.

Вітаємо!