Прес-центр29 березня 2017, 16:03

Юрій Гарбуз провів особистий прийом громадян

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз провів особистий прийом громадян. На зустріч з ним приїхали люди зі Старобільського та Кремінського районів, Рубіжного та Лисичанська.

 

До очільника Луганщини жителі області звернулися за наданням матеріальної допомоги для здійснення високовартісних хірургічних операцій. Прохання людей були схвалені, а Юрій Гарбуз побажав їм найшвидшого одужання.

 

«Питання забезпечення жителів області якісними медичними послугами і надання компенсації за них навіть не обговорюються», – зазначив Юрій Гарбуз.

 

Демобілізований учасник АТО з Кремінського району попрохав посприяти в отриманні земельної ділянки. Голова облдержадміністрації доручив представникові Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру взяти на особистий контроль у забезпеченні колишнього військовослужбовця землею та посприяти у виборі найбільш придатної ділянки для ведення сільського господарства.

 

Члени батьківського комітету зі Старобільського району попрохали забезпечити придбання шкільного автобуса. Минулого року для школи району отримали два автобуси, однак є потреба ще у шести. Наразі 21 дитину з сіл Новомелькове, Шпотіно, Степове, Оріхове доправляють до навчального закладу села Вишневе. Як зазначив очільник області, у бюджеті Старобільського району є достатня кількість коштів для такого необхідного придбання.

 

«Завтра на колегії я поставлю це питання перед головою Старобільської райдержадміністрації, і воно буде вирішене. Я вам обіцяю», – запевнив батьків Юрій Гарбуз.

 

Жителька міста Рубіжного звернулася до голови облдержадміністрації з проханням вирішити її скрутне становище. Мешканець сусіднього будинку здійснив зухвалий акт самозахоплення прибудинкової території жінки та постійно її залякує, у тому числі і фізично. Вислухавши цю бентежливу історію Юрій Гарбуз попрохав представників правоохоронних органів посприяти у відновленні правосуддя.

 

А житель села Вишневе Старобільського району розповів про діяльність Чмирівської об’єднаної територіальної громади у вирішенні нагальних питань.