Прес-центр9 травня 2018, 12:05

Юрій Гарбуз: Спільно з командуванням ООС ми робимо все можливе задля захисту безпеки та добробуту наших громадян поблизу лінії зіткнення

Вчора після обіду спільними зусиллями ремонтних бригад та рятувальників Луганщини вдалося відновити електро-, газо- та водопостачання у Лоскутівці.

Нагадаємо, що після опівночі 8 травня, населений пункт був обстріляний російсько-окупаційними військами із 152-мм самохідних артилерійських установок. У результаті ворожого вогню, зафіксоване пряме влучання в приватний будинок, пошкоджено осколками чотири будинки, перебито повітряну лінію електропередач. Крім того, в цьому населеному пункті в результаті бойових дій пошкоджено газопровід середнього тиску, зафіксовано потрапляння снаряда на подвір'я домогосподарства. 

"Вчора після обіду було відновлено подачу електроенергії 584 абонентам та газопостачання 109 абонентам Лоскутівки. Спільно з командуванням Операції обєднаних сил ми робимо все можливе задля захисту безпеки та добробуту наших громадян поблизу лінії зіткнення", - прокоментував ситуацію голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.