Прес-центр11 вересня 2018, 21:09

Юрій Гарбуз та Мартін Сайдік обговорили безпеку та комфорт громадян на КПВВ

Сьогодні, 11 вересня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зустрівся зі Спеціальним представником голови ОБСЄ у складі Тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану на Сході України Мартіном Сайдіком.

Важлива увага була приділена функціонуванню КПВВ «Станиця Луганська», зокрема з таких питань: збільшення після модернізації пропускної спроможності, облаштування павільйонів очікування та пунктів гуманітарного призначення, електрифікація та водозабезпечення, ремонт мосту.

«Ми провели ремонтні роботи з облаштування пункту пропуску задля підвищення безпеки і комфорту наших громадян», – зауважив під час зустрічі Юрій Гарбуз. Він також додав, що з обласного бюджету на ці заходи було витрачено майже 20 млн грн.

Не сходить з порядку денного перемовин у Мінську питання ремонту мосту у Станиці Луганській. Його було актуалізовано й на сьогоднішній зустрічі. Мартін Сайдік повідомив про технічні характеристики нової конструкції. Наразі узгоджено проект будівництва мосту шириною 2,6 метри та вантажопідйомністю у 5 тонн. Розробка проекту покладатиметься на Міжнародний Комітет Червоного Хреста.