Прес-центр15 грудня 2017, 16:12

Юрій Гарбуз: Талановита молодь і є омріяним образом майбутнього України – творчого, красивого, яскравого і світлого

Сьогодні, 15 грудня, до Дня Святого Миколая Чудотворця у Сєвєродонецькому обласного музичного училища ім. С. Прокоф’єва відбулася культурно-мистецька акція «Сяйво таланту» за участі обдарованих дітей та юнацтва Луганщини.

Привітати дітлахів з прийдешніми святами завітав голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

«Талановита молодь і є омріяним образом майбутнього України - творчого, красивого, яскравого і світлого. Заради цих маленьких зірок треба об'єднати Луганщину, відновити мирне життя і відкрити їм шлях до великої сцени», – зазначив очільник області.

У холі Сєвєродонецького обласного музичного училища ім. С. Прокоф’єва культурно-мистецьку акцію супроводжувала анімаційна програма за участі ляльок театральної студії «Арлекін» та народного театру «Лімпопо» (м. Лисичанськ).

У постановці святкового заходу «Сяйво таланту» взяли участь актори Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру, студенти Сєвєродонецького обласного музичного училища ім. С. Прокоф’єва танцювальні колективи «Магма» і «Талісман» з Сєвєродонецька.

Метою культурно-мистецької заходу – презентація творчих досягнень дитячих та юнацьких колективів Луганщини, пошук оригінальних ідей і проектів та відкриття нових імен.