Прес-центр4 травня 2018, 14:05

Юрій Гарбуз у Міловській дитячий школі мистецтв: «Нехай творчої молоді з кожним днем буде більше»

Сьогодні, 4 травня, в рамках робочої поїздки до Міловського району голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз відвідав Міловську дитячу школу мистецтв.

Очільник області оцінив якість ремонту навчального закладу та нове обладнання, що було придбане для учнів за кошти обласного бюджету. Так, у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету проведено капітальний ремонт будівлі школи загальною вартістю 4,2 млн грн.

«Міловська дитяча школа мистецтв радує тепер не тільки талантами своїх вихованців і викладачів, а й ошатним приміщенням. За рахунок коштів обласного бюджету було проведено капітальний ремонт будівлі, на умовах співфінансування придбано музичні інструменти. Сьогодні тут навчається 138 дітей. Нехай творчої молоді з кожним днем буде більше! А умови для цього є», – зазначив Юрій Гарбуз.

У співфінансуванні з обласного та районного бюджетів для Міловської дитячої школи мистецтв було придбано музичні інструменти: цифрові піаніно, скрипка, класичні гітари, віолончель. Загальна вартість становить 166 тис. грн. У 2016 році була придбана звукова апаратура для актової зали, дві класичні гітари «Корт», електроскрипка та скрипка класична, два робочих місця, ноутбук на загальну суму 83,8 тис. грн.

Школа реалізує освітні програми за напрямами: музичне мистецтво (фортепіано, гітара, скрипка, сольний спів, балалайка); хореографічне мистецтво (народно – сценічний танець); образотворче мистецтво.