Прес-центр7 квітня 2017, 16:04

Юрій Гарбуз ухвалив концепцію створення на Сватівщині табору патріотичного виховання

У нараді з цього питання, яку провів голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, взяли участь його заступник Ольга Лішик, начальник управління молоді та спорту ОДА Антон Волохов та голова Сватівської райдержадміністрації Дмитро Мухтаров.

Під час обговорення очільник області зазначив, що створити в області такий табір необхідно, проте вже зараз потрібно мати концепцію подальшого розвитку закладу.

«Ми повинні створити патріотичний табір не тільки унікальним у своєму роді, а вже зараз, на початковій стадії проектування, потрібно дивитись на перспективу та думати наперед, які там заходи проходитимуть, аби заклад не простоював без діла. Звісно, я підтримую ідею створення такого табору. Проте у свою чергу хочу побачити перспективний план розвитку даного закладу, – зауважив Юрій Гарбуз.

Під час засідання очільник області ухвалив концепцію майбутнього табору. Також учасники наради обговорили яка потрібна фінансова підтримка для модернізації існуючого табору у сучасний заклад з патріотичного виховання та шляхи подальших дій у даному питанні.

Нагадаємо, табір патріотичного виховання буде створено на базі Сватівського районного комунального позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Гончарівський». У закладі відбудеться його модернізація та облаштування території усім необхідним для проведення військово-патріотичних, спортивних та молодіжних заходів.