Прес-центр1 вересня 2017, 17:09

Юрій Гарбуз узяв участь у роботі ІV Балтійсько-Чорноморського економічного форуму

Заключна частина ІV Балтійсько-Чорноморського економічного форуму відбулася сьогодні, 1 вересня, у Херсоні.

Разом з керівництвом Херсонської ОДА, народними депутатами України та підприємцями й громадськими активістами голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зустрівся із головою Сейму Литовської Республіки Вікторасом Пранцкєтісом та Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Марюсом Януконісом.

Протягом форуму вони розглянули транспортно-логістичні перспективи портів Балто-Чорноморського басейну та майбутній розвиток двосторонніх відносин.

Очільник Луганщини Юрій Гарбуз з головою Херсонської ОДА Андрієм Гордєєвим обговорив спільні для двох областей виклики.

У рамках IV Балтійсько-Чорноморського економічного форуму було підписано ряд домовленостей про співробітництво у різних сферах соціально-економічного розвитку, а також відбулася урочиста хода з нагоди набрання чинності Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС.

Почесними гостями нашої країни було підкреслено, що відтепер представники бізнесу зможуть вигідно використовувати європейський ринок. Для цього Україні необхідно якнайшвидше реалізувати державні реформи європейського спрямування й успішно інтегруватися у спільну європейську економічно-торгівельну спільноту.