Прес-центр25 жовтня 2016, 14:10

Юрій Гарбуз: Відродження духовності та виховання патріотизму – це саме те підґрунтя, на якому ми будемо змінювати країну

25 жовтня в урочистій обстановці відбулося підписання Угоди про співпрацю між Луганською обласною державною адміністрацією – обласною військово-цивільною адміністрацією та Рівненською обласною державною адміністрацією. Від Луганської обладміністрації  Угоду підписав  голова – Юрій Гарбуз, від Рівненської  – Олексій Муляренко.

Сторони домовилися про об’єднання зусиль для реалізації державної політики у сфері оборони, створення умов, необхідних для розвитку співпраці в усіх сферах та галузях розвитку територій, обмін досвідом у різних галузях соціально-економічного та гуманітарно-культурного життя.

Звертаючись до учасників заходу голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко зазначив: «Сьогодні відбувається нетипова подія, яка виходить за межі робочого візиту. У нас вже багато спільних проектів з Луганською областю, підписанням Угоди ми формалізуємо їх у дорожню карту подальшого партнерства. Ми приїхали не поговорити, ми приїхали з фактовними діями, з наміром зробити всій внесок у відродження Луганщини».

У відповідь Юрій Гарбуз подякував рівничанам за підтримку та акцентував: «Ця угода визначає нашу майбутню спільну співпрацю. Ми змінюємо філософію наших відносин. Адже розуміємо, що треба займатися відродженням духовності, вихованням патріотизму, а не тільки відбудовувати зруйновану інфраструктуру. Це саме те  підґрунтя, на якому ми будемо змінювати країну».