Прес-центр11 листопада 2016, 15:11

Юрій Гарбуз зустрівся з тернопільськими та львівськими освітянами

11 листопада голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зустрівся з вчителями із Тернопільщини та Львівщини.

«Ідея такого обміну виникла у мене під час дружніх візитів до інших регіонів України з переймання досвіду проведення децентралізації. Виявилося, що навіть більшість представників органів місцевої влади Луганщини ніколи не була в Західній Україні! І цей вакуум безпосереднього спілкування недобросовісні політики та російський агресор використали для нав’язування стереотипів і розпалювання ворожнечі всередині країни. Тому своє завдання я побачив у необхідності організувати обміни, «живе спілкування» та обмін професійним досвідом між рідною Луганщиною і західними областями», – зазначив очільник Луганщини.

За його словами, першими на його заклик відгукнулися львів’яни, а згодом до них долучилися і тернополяни. З точки зору спеціальностей першими поїхали вчителі, адже це головні медіатори суспільної думки!

Звертаючися до гостей зі Західної України Юрій Гарбуз сказав: «Приємно було сьогодні почути від вас схвальні відгуки та бажання продовжувати проект. Впевнений, що частинка вашої душі залишиться з нами, на Луганщині! Дякую вам, дорогі освітяни!»