Прес-центр4 жовтня 2016, 13:10

Юрій Клименко: керівництво області вітає будь-які ініціативи з відкриття нових закладів у регіоні

4 жовтня заступник голови облдержадміністрації Ю.Клименко взяв участь у відкритті відділення Ощадбанку нового формату у Сєвєродонецьку.

У таких відділеннях передбачено зручні зони очікування та обслуговування клієнтів, електронне управління чергою, кімнату для переговорів, зону самообслуговування з інформаційно-платіжним терміналом та банкоматом, телефон для прямого зв‘язку з Контакт-центром.

За словами представників банку такі установи працюють в рази ефективніше, а люди більше  задоволені рівнем обслуговування. Тому, створення сьогодні на Луганщині нової моделі банкінгу ставить регіон на один рівень з Київщиною, Харківщиною, Львівщиною, Дніпропетровщиною та Одещиною, де банки нового формату вже добре зарекомендували себе.

«Облдержадміністрація та Ощадбанк давно конструктивно співпрацюють у напрямку надання банківських послуг жителям прифронтових населених пунктів. Під час бойових дій, ми розвозили людям гроші у Трьохізбенку та Кримське. А відкриття відділення банку поблизу КПВВ «Станиця Луганська» стало нашим спільним здобутком. Керівництво області вітає будь-які ініціативи з відкриття нових закладів у регіоні, тим більш, що модернізація системи надання фінансових послуг давно начасі», ‑ наголосив заступник голови облдержадміністрації.