Прес-центр15 вересня 2016, 14:09

Юрій Клименко привітав рятувальників Луганщини

15 вересня заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко взяв участь у обласних урочистих заходах з нагоди Дня рятівника. У заході також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Володимир Гуц та керівники силових відомств області.

Під час урочистостей Юрій Клименко привітав присутніх та нагородив обласними відзнаками найкращих рятувальників області.

«Сьогодні в лавах луганських «ангелів хранителів» 1600 фахівців височайшого ґатунку, 850 рятувальників - учасники бойових дій, слава Богу, ніхто з них не постраждав під час виконання службових обов’язків. На їх рахунку майже 1300 ліквідованих пожеж та 15000 знешкоджених снарядів. Це не просто статистика, це – життя сотен людей.

Ви приборкуєте полум’я війни, знешкоджуєте боєприпаси, розчищаючи нашу землю від наслідків ворожої агресії. Ваша самовідданість і професіоналізм гарантують готовність надійно захищати життя і здоров'я громадян.

Зі свого боку голова Луганської облдержадміністрації Юрій Гарбуз робить все можливе для розвитку системи органів ДСНС у Луганській області. З початку року вашим установам у містах та районах були надані нові рятувальні автомобілі. Наразі планується придбати ще 7 одиниць техніки», ‑ зазначив Юрій Клименко.

Святкові заходи продовжилися виступами аматорських та професійних творчих колективів.